За нас

Здравейте, казвам се Христо Апостолов, блогър и почитател на здравословния начин на живот. Завърших в НСА във специалност рехабилитация. От десет години се занимавам с акупунктура и източна медицина. Почитател съм на източната медицина и начин на живот. Обиколил съм почти цяла Югоизточна Азия, бил съм във Виетнам, Камбоджа, Тайланд и Индонезия. Останах смаян от културата и простичният начин на живот, който водят тези хора, разбрах много важни неща за живота и съществуването ни:

Нещата трябва да се случват сега, не утре и че щастието си го създаваме ние.

Относно сайта

Сайта „Стилисимо“ е информационен блог и има за цел да предоставя полезни съвети за това как да поддържаме здравето си, чрез интересни разкрасителни процедури и здравословно хранене. Ще научите за различните типове диети, за да поддържате тялото си във форма, ще научите за това как да поддържате кожата и лицето си меки, еластични и здрави. Освен това ще научите и за това как да бъдете по-красиви и привлекателни, чрез различни козметични процедури.

Сайта „Стилисимо“ е създаден с нетърговска цел, затова всеки който иска да сподели мнение и коментар, трябва да знае, че СПАМ линковете към други сайтове не се толерират. Затова ми моля: Бъдете коректни към другите потребители на сайта и се съобразявайте с тях.

Разгледайте темите в сайта ни:

За въпроси и повече информация можете да ни пишете чрез контактната форма в сайта.