Тенденции при обувките за пролет-лято 2012
Обувките са най-голямата слабост на жените. Какво по-хубаво от това да си купиш чифт нови обувки, особено когато сме в трепетно очакване на предстоящия сезон и трябва да обновим гардероба си. Преди да сте втурнали по магазините в търсене на перфектните обувки вижте кои са най-горещите тенденции при обувките за пролет-лято 2012. Лъскави и секси или удобни и практични, само вие ще решите кой е най-добрият избор за вас.

Високи токчета
Високите токчета са символ на женственост и сексапил. Вероятно поради тази причина те никога не слизат от модния връх. Този път токчетата идват с необичаен дизайн.


Мода и красота - stylissimo-bg
© 2009, Stylissimo-bg.com
design by : Big-choice
При използване на статии от сайта, линк към stylissimo-bg.com е задължителен
Контакти

Обувки 2012 от Missoni
Обувки 2012 от Prada
Обувки 2012 от Celine
Обувки 2012 от Nina Ricci
Обувки 2012 от Emilio Pucci
Обувки 2012 от John Galliano
Обувки 2012 от Manish Arora
Обувки 2012 от Phillip Lim
Обувки 2012 от Alexander Wang
Обувки 2012 от Sophie Theallet
Обувки 2012 от John Richmond
Обувки 2012 от Versace
Обувки 2012 от Oscar de la Renta
Обувки 2012 от Giambattista Valli
Обувки 2012 от Kanye West
Обувки 2012 от Antonio Marras
Обувки 2012 от Roksanda Illincic
Обувки 2012 от John Galliano
Партньори

Красота-козметика
Мебели
За детето
Подаръци
Фризьорски салон
Дамски клуб
Студенсткият сайт
Рецепти
Психолог онлайн

Мега платформи
Ако сте почитателки на платформите имаме добра новина за вас, защото хипер мега платформите се очертават, като една от най-актуалните тенденции за предстоящия сезон.  Макар и да не са точно в стила на Лейди Гага, трябва да признаем, че те изглеждат малко странно.
Плетени сандали
Плетените сандали, които дълго време липсваха от колекциите на световните дизайнери бележат своето завръщане на модната сцена. Те ще ви завладеят с ярки цветове и необичайни начини на преплитане.
Прозрачни обувки
Миналата пролет дизайнерите безуспешно се опитаха да превърнат прозрачните обувки в актуален хит. Може би сега тази тенденция ще успее да се наложи, защото много от големите имена в модата представиха в своите колекции обувки, изработени от прозрачен винил.
Остри върхове
Няколко сезона подред заоблените върхове бяха популярни сред обувките. Дизайнерите обаче решиха да ни изненадат през предстоящия сезон и върнаха на мода обувките с остри върхове. Според нас те изглеждат по-женствени и секси. А вие как мислите?
Капси
Малки и почти невидими или голями и привличащи вниманието, капсите ще "греят" върху всеки тип обувки - от кецове до моделите с висок ток.
Връзки
Да, връзките все още държат висока позиция в света на модата, но този път ще ги видим не по ботушите, а по обувките и сандалите
Пастелни цветове
Не само дрехите, но и обувките в пастели цветове ще бъдат модерни през пролет-лято 2012. Най-актуален ще бъде телесния цвят, но не трябва да пренебрегвате и останалите цветове в пастелни нюанси.

Ярки цветове
Ако искате да поставите цветен акцент в стайлинга си заложете на обувки в сигнален цвят. Ярките цветове, които бяха популярни през миналата година както по отношение на облеклото, така и на аксесоарите ще запазят модните си позиции и този сезон, въпреки силната изява на пастелните нюанси.

Вижте още модни предложения за пролет-лято 2012:
Just Cavalli пролет-лято 2012
Абитуриентски рокли от Шери Хил 2012