Най-добрите модни комбинации за 2017

Флорални лилави десени

Мода 2017

Без съмнение светът на модата е една необятна и постоянно изменяща се магия, която привлича всички към себе си и ги прави подвластни на нейните написани и ненаписани закони. Модата е свят, бизнес, забавление, изкуство, но преди всичко това, тя е начин на мислене, разбира се. Всички ние вярваме, че всяка една истинска и уважаваща себе си представителка на нежния пол трябва да се интересува от събитията, които се отбелязват в световния моден свят, а също така и от фешън тенденциите, които се въвеждат всекидневно в класациите и от модните дизайнери. За да постигне своята цел, а именно да не продължава да бъде интересна, загадъчна и променяща се, всяка жена трябва да отвори очите и интереса си към фешън средите. Днес ще ви покажем накратко най-добрите модни комбинации, които ще са тенденциозни през 2017 година.

Тъмнозеленият цвят

Тъмнозеленият цвят се превърна в истински хит през последната една година по света и у нас. Със своята мистичност, авангардност и красота, той е запазена марка на всяка есенна колекция дрехи. Интересен факт е, че това е един от малкото цветове, които могат да се съчетават с други части от дрехи в същия нюанс, без това да изглежда прекалено или нелепо. Добра идея е да комбинирате тъмнозелена разкроена и плисирана пола заедно с карирана, отново тъмнозелена риза, която да загащите под нея.

тъмно зелено - модни комбинации

Бордо + розово

Както предполагаме, че със сигурност вече сте се досетили, другият ужасно актуален сред хората нюанс, заедно с тъмнозеленото, е именно цвят бордо. Ако се загледате в тълпата навън, ще попаднете поне на 3-ма души, които са заложили на малинов цвят. Той се е превърнал в безспорен фаворит, благодарение на страстта, женствеността и романтиката, които притежава. Комбинацията, която сякаш е специално създадена за него, е тъмносин панталон или пола, съчетани с потник или сако в бордо.

Малинов цвят пролет лято 2017

 

Сиво + лилаво

Изключително голям процент хора са върли привърженици на сивия цвят, но не и на сивото ежедневие, разбира се. Той е абсолютно класика, тъй като си отива почти с всичко, и е изчистен и спокоен. Но това, с което безспорно трябва да бъде комбиниран, е лилавият цвят. Пробвайте да облечете лилава блуза и да се наметнете със сива жилетка и ще усетите много приятно чувство.

Вижте още модни съвети тук: http://www.tialoto.bg/a/5-moda/54187-stailing-saveti-za-prolet-2017/

Флорални лилави десени

Турското синьо

Турското синьо е един от най-големите любимци на всички жени, защото той е бонбонест, ярък и свеж. Но това, което те може би не знаят все още, е, че ако се съчетае с тюркоазено, резултатът ще е просто невероятен.

Модни комбинации от стилистите на http://aquamarineshoes.eu/