Модни акценти в маникюр Пролет-Лято 2009
Естественост
Тези, които останаха привърженици на естествените тонове, тази година имат късмет. В показаните модни колекции пролет-лято 2009, много стилисти изразиха предпочитание към естествения маникюр в пастелни нюанси. Бунтът на цветовете е значително изместен в полза на гривните за ръце - те предлагат голямо разнообразие и маникюра в тази ситуация е
скромен и сдържан фон. Но вместо това моделите на Джон Галиано и Луис Витон, демонстрираха весели и жизнерадостни цветове: Джон Галиано -  ярко розово, Луис Витон - гланцирано светло кафяво. Това означава, че не е нужно да ограничите своите цветни фантазии. Модна дължина - средна. Прекалено дългите нокти са останали в миналото.


Добрият маникюр ви вдъхва не само увереност, но също ви дава възможност да изразите своето настроение, нагласа към света и към самия себе си. Опитни психолози дори смятат, че по цвета на лака може да се съди за характера на жените!
Например съществува мнение, че жените, които избират яркочервен лак са склонни към самооценка.Черно избират уверените в себе си жени, синьо - мечтателките, а бежово и прозрачно - уравновесени и спокойни натури. И наистина, независимо от модните тенденции, повечето от нас имат собствен стил, който създава в нас усещане за комфорт.
Въпреки това нашите нагласи не ни пречат да се интересуваме от модните тенденции за сезона. Така може да открием стимул за експеримент и да подобрим своя имидж, както и да променим напълно стила.
И така вижте какви са модните акценти в маникюра за лято 2009.
Ярка палитра
Пастелните цветове не са единствената модна тенденция този сезон и затова ние не трябва обезателно да се ограничаваме, защото през пролетта и лятото душата иска ярки цветове. Ето защо в много колекции за пролет-лято 2009 присъстват много различни нюанси. Разнообразната палитра от нюанси: от светло розово до корал, от цвета на морските вълни до цвета на дълбоко синия океан, от люляк до пясъчен цвят ще създаде готин и предизвикателен имидж този сезон.
Сузи Вайс-Фишман - творчески директор и вицепрезидент на OPI казва:
Погледнете маникюра на звездите - на тяхните нокти ще видите като целунати от слънцето ярки отенъци, аристократични бледи цветове, екзотично розово и оранжево, интензивно лилаво - всички тези отенъци вие ще намерите в колекцията на OPI - South Beach.
Изберете "вашия" цвят
Не е достатъчно само да спазвате модните тенденции, а трябва да знаете как да изберете най-подходящия лак за нокти, който да бъде в хармония с вашия образ като цяло. "Френч" маникюра отнема повече време, но той е подходящ за всякакви обстоятелства, особено когато отивате на интервю за работа например и незнаете каква реакция ще предизвика цвета на лака ви в даден човек. Ярките цветове изглеждат добре на къси или средно дълги нокти.Ако вие сте фен на супер дългите маникюри, използвайте
пастелни, нежни цветове. Черния лак обръща внимание на дължината на ноктите - ако тя не е еднаква това ще бъде забележимо и некрасиво.

Първия Български Бутон за споделяне

Мода и красота - stylissimo-bg
>>
Маникюр
Начало
© 2009, Stylissimo-bg.com
design by : Big-choice
При използване на статии от сайта, линк към stylissimo-bg.com е задължителен
Контакти