10 неща, с които ще бъдете модерна за отрицателно време

Дрехи на ивици

Дрехите на ивици са били винаги на мода. Ако са ви омръзнали класическите варианти, то заложете на свежите, които са в различни шарки и пролетни нюанси.  Каквото и да изберете, няма да съжалявате.

Цветни щампи

Цветните рокли на щампи са чудесна дреха, с която винаги ще изглеждате модерно. Освен това, тези модели имат огромно разнообразие. Можете да изберете такива, които са на волани,  с малки или големи цветя, бродерия.  И най –важното е да бъде ретро.

Тениски с надпис

Достъпни са и лесно се поддържат. Освен това са толкова актуални. Просто изберете тениска с любимата ви група или тема. Можете също така да сложите лозунг, който изразява вашата позиция относно важните неща  в живота. И така, време е да покажете своята същност на света!

Каки

Това е новото черно в модата.  Целта на този цвят е да обогати класическата визия. Можете да сложите яке, тениска или официална вечерна рокля в маслинено зелено.  Можете да бъдете сигурни, че ще ви стои добре.

Тренч

Класическият тренч е дреха, която винаги ще остане на мода и ще ви бъде вярна. Запретнете ръкавите, вдигнете яката и готово – имате модерна визия само за секунди!

Сако с подплънки

Със сигурност искате да покажете, че сте силна и независима дама. Но сме и сигурни, че искате да запазите своята женственост.  Сакото с подплънки на раменете е чудесно за тази цел. То е подходящо  за панталони и леки рокли.

Червено

Дизайнерите са на мнение, че е нужно повече от червено. Е, тогава просто изберете по-големи неща в този цвят и ще бъдете модерни. Те могат да бъдат чанта, панталон, сако, рокля или връхна дреха.

Топ от дантела

Не е отминало времето на този топ и той редом намира своето място сред тениските с надписи и модерните дънки. Комбинирайте го в нестандартна визия и ще бъдете модерни повече от всякога.

Чанта с верижка

Вече отмина времето на големите чанти и сега на мода са тези, които са на верижка. Формата може да бъде различна като обувка, торта или класическа правоъгълна чанта.

Яке с надписи

Това е точно като тениската, като тук надписа ена гърба. Освежете старото яке с вдъхновяващ лозунг или красива бродерия.

Източник: Онлайн магазин за обувки MES.BG